Vraag En Antwoord

1- Moeten wij zelf ons linnengoed meebrengen ?

Het linnengoed is niet voorzien, maar u heeft de mogelijk dit ter plaatse aan te kopen (22 euro's/een laken set voor 2 persoons bed en 15 euro's/ laken set 1 persoon bed). Er zijn geen handdoeken en badhanddoeken beschikbaar (niet te huur, niet te koop)

2- Zijn barbeques toegelaten ?

Op de kampeerplaatsen zijn enkel gas BBQ toegestaan. Wij beschikken over gemeenschappelijke BBQ (met houtskool) en lenen de roosters uit tegen een waarborg.

3- Zijn honden toegelaten ?

Ja, op de kampeerplaatsen en in de mobilhomes tegen bijbetaling (niet meer dan 2 per familie). Ze moeten vastliggen aan de leiband en gevaccineerd zijn (huisdierpaspoort moet voorgelegd worden bij aankomst). Op het strand zijn honden alleen toegelaten op de Plage de la Marenda en tussen de haven en Le Racou. Honden 1ste en 2de categorie worden niet aanvaard.

4- Op welke dagen is de aankomst mogelijk ?

Aankomst dagen op zaterdag, zondag en woensdag.

5- Wat gebeurt er als we na sluitingsuur aankomen ?

Normaal gezien vinden de aankomsten plaats vanaf 16h voor de stacaravans. Voorbij dit uur kunt u terecht bij de nachtreceptie die zich links net over de brug bevindt. In ruil van een identiteitsbewijs krijgt u dan van de nachtreceptionist de sleutel van uw stacaravan en uw plaats nummer. In dit geval komt u dan de volgende morgen alle formaliteiten en de betaling in orde brengen bij de hoofdreceptie.

6- Waar bevindt zich het dichtsbijzijnde gezondheidscentrum?

Het dichtstbijzijnde gezondheidscentrum bevindt zich op 200m van de camping.

7- Waar bevindt zich de dichtsbijzijnde supermarkt ?

De dichtstbijzijnde kleine supermarkt en de supermarkt bevinden zich op 100m van de camping.

8- Kunnen wij bezoekers ontvangen ?

Ja, een bezoek van minder dan 2 uren is gratis. Meer dan 2 uren tot het einde van de dag wordt een tarief BEZOEKER van 7 € voor een volwassen en 4 € voor een kind (jonger dan 18 jaar) aangerekend (exclusief de toegang tot het zwembad)

9- Zijn minderjarige niet begeleid door volwassenen toegestaan ?

Wij aanvaarden alleen minderjarigen in zoverre dat elke aanwezige minderjarige begeleid is door een volwassen persoon in het bezit van een ouderlijke toestemming. De samengestelde groepen (voornamelijk jongeren) worden bij aankomst herinnerd aan het familiale karakter van onze camping en gewezen op plichten van elkeen voor een fijn samenleven tussen buren (lawaai, netheid op de kampeerplaats, ….). Het niet naleven van deze regels is onderworpen aan de uitsluiting zonder restitutie.

10- Zijn er opties voor TV/koelkasten/ babypakket ?

Wij verhuren op aanvraag het babypakket, een koelkast. Wij hebben geen optie voor TV maar wij kunnen u doorverwijzen naar een dienstverlener die televisies verhuurt.

11- Moet ik een echte zwembroek of een short hebben om het aquapark te gebruiken ?

Om hygiënische redenen zijn alleen echte zwembroeken toegestaan.

12- Welke betaalmiddelen worden er aanvaard ?

Bij betaling aan de receptie aanvaarden wij credit- of VISA kaarten en contanten.

13- Kunnen wij fietsen huren ?

Fietsen kunnen gehuurd worden op 50m afstand van de uitgang van de camping.

14- Welke treinstation is het dichtste bij ? Welke vlieghaven is het dichste bij?

Het treinstation van Argelès sur Mer is gelegen op 3.5km van de camping en wordt bediend door een shuttle voor de camping. De vlieghaven van Perpignan ligt op een afstand van 30km van Argelès sur Mer.

15- Is het mogelijk om een tent te plaatsen op de plaats van onze stacaravan ?

We accepteren niet die installatie van een tent naast een verhuur.

16- Hoeveel bedraagt de toeristenbelasting en voor wie zijn die in voegen ?

De toeristenbelastingen moeten betaald worden door alle personen +18 jaar (0.66€/per dag/per persoon in 2017) vanaf de opening tot en met sluiting van de camping.

17- Wat houdt de eco participatie in ?

Onze activiteiten zijn onderhevig aan belastingen op de natuurlijke bronnen en de afvalverwerking. Het betreft een budgettaire weerslag ter sensibilisatie (0.34€/per dag/per persoon in 2017)..

18- Wat zijn de afstanden tussen de camping en : COLLIOURE – LE RACOU – ST. CYPRIEN – PERPIGNAN - FIGUERAS ?

De camping bevindt zich op 8 km van COLLIOURE ; 1 km van LE RACOU. 12 km van SAINT CYPRIEN; 24 km van het stadcentrum van PERPGNAN en 55 km van FIGUERAS.

19- Wanneer moet het resterende bedrag betaald worden ?

Het resterende bedrag moet ten laatste op de dag van aankomst afgerekend worden. U kunt, om uw aankomst te versnellen, uw verblijf van tevoren afrekenen. Gelieve hiervoor de reserveringsdienst te contacteren.

20- Biedt u kluisjes aan ?

Wij bieden afzonderlijke beschermde kluisjes aan die sluiten met een speciale sleutel. Deze bevinden zich in de receptie en zijn alleen toegankelijk op de openingstijden.

21- Wat is het laatste aankomst- en vertrekuur van de camping ?

Het verkeer op de camping is toegelaten van 7h30 tot 23h30.
Voor een late aankomst : Sluitingsuur voor de receptie is 20h in het laagseizoen en 21h in het hoogseizoen. Voorbij dit uur kunt u terecht bij de nachtreceptie die zich links net over de brug bevindt. In ruil van een identiteitsbewijs krijgt u dan van de nachtreceptionist de sleutel van uw stacaravan en uw plaats nummer. In dit geval komt u dan de volgende morgen alle formaliteiten en de betaling in orde brengen bij de hoofdreceptie.
Voor een vroeg vertrek : u kunt in de vooravond van uw vertrek parkeren op de parking van de receptie, de nachtreceptionnist helpt u dan bij het verlaten van de camping.

22- Is het waterpark toegankelijk voor personen buiten de camping ?

Het water park is niet toegankelijk voor personen die niet op de camping verblijven.

23- Zijn de zwembaden verwarmd ?

Wij hebben één bad dat overdekt en verwarmd is en beschikbaar vanaf de opening van de camping.

24- Op welke data is er animatie ?

De algemene animatie starten half mei tot midden september.

25- Op welke data is er kidsclub ?

De kinderclub (5 – 12 jaar) is geopend van 01 juli tot 31 augustus.

26- Kunnen wij onze kampeerplaats / onze stacaravan kiezen ?

Ja. Wij vragen u wel van 2 of 3 plaatsen te kiezen en deze te klasseren in een preferentiële volgorde.
Bij de definitieve reservering wordt daar dan in de mate van het mogelijke en naargelang de planning van de bestaande reserveringen rekening met gehouden.

27- Is er WIFI op e camping ?

Er is WIFI beschikbaar over de gehele camping. De toegang tot het netwerk wordt bekomen via een paswoord (geldig voor een connectie van twee apparaten terzelfder tijd). Er wordt een degressief tarief aangeboden volgens de tijd van het gebruik (van 4€ per dag tot 20€ voor de week)

28- Is er een TV zaal op de camping ?

Wij hebben televisie bij de bar van de camping. Op deze wijze kunnen de verschillende sportmanifestaties uitgezonden worden.

29- Hoeveel personen zijn er toegestaan op de kampeerplaatsen en in de stacaravans ?

Het maximaal toegestaan aantal voor de stacaravans hangt af van de capaciteit van deze caravans.

30- Hoeveel wagens zijn er toegestaan per plaats ?

Per plaats is één wagen toegestaan. Op aanvraag en naargelang de configuratie van de plaats kan een tweede wagen toegestaan worden tegen bijkomende betaling.

31- Huurborgsom ?

Op de dag van aankomst dient u bij ontvangst van de sleutels een borgsom te betalen van in totaal minimaal € 195,00 (een borgsom van € 100,00 en € 95,00 voor de eindschoonmaak).

Deze borgsommen krijgt u terug op de dag van vertrek, na controle en opmaak van de inventaris.

Wij behouden ons het recht voor om de kosten voor de eindschoonmaak (€ 95,00) in te houden, wanneer u deze niet zelf heeft uitgevoerd of wanneer de stacaravan niet in keurig nette staat is achtergelaten.

Bij vertrek buiten de genoemde tijden voor de inventarisopmaak, zal de toestand waarin de stacaravan is achtergelaten uitsluitend door onze medewerkers worden beoordeeld, en zullen deze de borgsom inhouden wanneer dit gerechtvaardigd blijkt. Er kan geen enkel bezwaar worden gemaakt bij vroegtijdig vertrek.

TOP