Vraag En Antwoord

1- Moeten wij zelf ons linnengoed meebrengen ?

Er zijn geen lakens voorzien in de huuraccommodaties, met uitzondering van de accommodaties met PREMIUM service, waarin de lakens en badhanddoeken inbegrepen zijn.
U kunt de lakens als optie aangeven bij u reservering of u kan deze ter plaatse huren.
Hoofdkussens en dekens zijn aanwezig in alle huuraccommodaties.

2- Zijn barbeques toegelaten ?

Op de kampeerplaatsen zijn enkel gas BBQ toegestaan. Wij beschikken over gemeenschappelijke BBQ (met houtskool) en lenen de roosters uit tegen een waarborg.

3- Zijn honden toegelaten ?

Ja, op de kampeerplaatsen en in de mobilhomes tegen bijbetaling (niet meer dan 2 per familie). Ze moeten vastliggen aan de leiband en gevaccineerd zijn (huisdierpaspoort moet voorgelegd worden bij aankomst). Op het strand zijn honden alleen toegelaten op de Plage de la Marenda en tussen de haven en Le Racou. Honden 1ste en 2de categorie worden niet aanvaard.

4- Op welke dagen is de aankomst mogelijk ?

Tijdens het hoogseizoen, is het mogelijk aankomst dagen op zaterdag en woensdag.

5- Wat gebeurt er als we na sluitingsuur aankomen ?

Normaal gezien vinden de aankomsten plaats vanaf 16h voor de stacaravans. Voorbij dit uur kunt u terecht bij de nachtreceptie die zich links net over de brug bevindt. In ruil van een identiteitsbewijs krijgt u dan van de nachtreceptionist de sleutel van uw stacaravan en uw plaats nummer. In dit geval komt u dan de volgende morgen alle formaliteiten en de betaling in orde brengen bij de hoofdreceptie.

6- Waar bevindt zich het dichtsbijzijnde gezondheidscentrum?

Het dichtstbijzijnde gezondheidscentrum bevindt zich op 200m van de camping.

7- Waar bevindt zich de dichtsbijzijnde supermarkt ?

De dichtstbijzijnde kleine supermarkt en de supermarkt bevinden zich op 100m van de camping.

8- Kunnen wij bezoekers ontvangen ?

Vanwege sanitaire omstandigheden zijn bezoeken van mensen van buiten de camping niet toegestaan.

9- Zijn minderjarige niet begeleid door volwassenen toegestaan ?

Wij aanvaarden alleen minderjarigen in zoverre dat elke aanwezige minderjarige begeleid is door een volwassen persoon in het bezit van een ouderlijke toestemming. De samengestelde groepen (voornamelijk jongeren) worden bij aankomst herinnerd aan het familiale karakter van onze camping en gewezen op plichten van elkeen voor een fijn samenleven tussen buren (lawaai, netheid op de kampeerplaats, ….). Het niet naleven van deze regels is onderworpen aan de uitsluiting zonder restitutie.

10- Is het mogelijk om een televisie of hen baby-kit te huren ?

Wij verhuren baby-kits op aanvraag. De camping verhuurt geen televisies, maar we kunnen u in contact brengen met een externe onderneming die deze wel aanbieden.

11- Moet ik een echte zwembroek of een short hebben om het aquapark te gebruiken ?

Om hygiënische redenen zijn alleen echte zwembroeken toegestaan.

12- Welke betaalmiddelen worden er aanvaard ?

Bij betaling aan de receptie aanvaarden wij credit- of VISA kaarten en contanten.

13- Kunnen wij fietsen huren ?

Fietsen kunnen gehuurd worden op 50m afstand van de uitgang van de camping.

14- Welke treinstation is het dichtste bij ? Welke vlieghaven is het dichste bij?

Het treinstation van Argelès sur Mer is gelegen op 3.5km van de camping en wordt bediend door een shuttle voor de camping. De vlieghaven van Perpignan ligt op een afstand van 30km van Argelès sur Mer.

15- Is het mogelijk om een tent te plaatsen op de plaats van onze stacaravan ?

We accepteren niet die installatie van een tent naast een verhuur.

16- Hoeveel bedraagt de toeristenbelasting en voor wie zijn die in voegen ?

De toeristenbelastingen moeten betaald worden door alle personen +18 jaar (0.66€/per dag/per persoon in 2017) vanaf de opening tot en met sluiting van de camping.

17- Wat houdt de eco participatie in ?

Onze activiteiten zijn onderhevig aan belastingen op de natuurlijke bronnen en de afvalverwerking. Het betreft een budgettaire weerslag ter sensibilisatie (0.34€/per dag/per persoon in 2017).

18- Wat zijn de afstanden tussen de camping en : COLLIOURE – LE RACOU – ST. CYPRIEN – PERPIGNAN - FIGUERAS ?

De camping bevindt zich op 8 km van COLLIOURE ; 1 km van LE RACOU. 12 km van SAINT CYPRIEN; 24 km van het stadcentrum van PERPGNAN en 55 km van FIGUERAS.

19- Wanneer moet het resterende bedrag betaald worden ?

Het resterende bedrag moet ten laatste op de dag van aankomst afgerekend worden. U kunt, om uw aankomst te versnellen, uw verblijf van tevoren afrekenen. Gelieve hiervoor de reserveringsdienst te contacteren.

20- Biedt u kluisjes aan ?

Wij bieden afzonderlijke beschermde kluisjes aan die sluiten met een speciale sleutel. Deze bevinden zich in de receptie en zijn alleen toegankelijk op de openingstijden.

21- Wat is het laatste aankomst- en vertrekuur van de camping ?

Het verkeer op de camping is toegelaten van 7h30 tot 23h30.
Voor een late aankomst : Sluitingsuur voor de receptie is 20h in het laagseizoen en 21h in het hoogseizoen. Voorbij dit uur kunt u terecht bij de nachtreceptie die zich links net over de brug bevindt. In ruil van een identiteitsbewijs krijgt u dan van de nachtreceptionist de sleutel van uw stacaravan en uw plaats nummer. In dit geval komt u dan de volgende morgen alle formaliteiten en de betaling in orde brengen bij de hoofdreceptie.
Voor een vroeg vertrek : u kunt in de vooravond van uw vertrek parkeren op de parking van de receptie, de nachtreceptionnist helpt u dan bij het verlaten van de camping.

22- Is het waterpark toegankelijk voor personen buiten de camping ?

Het water park is niet toegankelijk voor personen die niet op de camping verblijven.

23- Zijn de zwembaden verwarmd ?

Wij hebben één bad dat overdekt en verwarmd.

24- Op welke data is er animatie ?

De algemene animatie starten half mei tot midden september.

25- Op welke data is er kidsclub ?

De kinderclub is geopend van 01 juli tot 31 augustus.

26- Kunnen wij onze kampeerplaats / onze stacaravan kiezen ?

De accommodaties worden  toegewezen naar gelang de beschikbaarheid, en op dusdanige wijze dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van deze beschikbaarheid. Deze toewijzing kan op ieder moment voorafgaand aan de daadwerkelijke overhandiging van de sleutels worden gewijzigd.
Wij kan in geen enkel geval een bepaalde plaats van de gekozen accommodatie garanderen. 

27- Is er WIFI op e camping ?

Er is WIFI beschikbaar over de gehele camping. De toegang tot het netwerk wordt bekomen via een paswoord (geldig voor een connectie van twee apparaten terzelfder tijd). Er wordt een degressief tarief aangeboden volgens de tijd van het gebruik (van 4€ per dag tot 20€ voor de week).

28- Is er een TV zaal op de camping ?

Wij hebben televisie bij de bar van de camping. Op deze wijze kunnen de verschillende sportmanifestaties uitgezonden worden.

29- Hoeveel personen zijn er toegestaan op de kampeerplaatsen en in de stacaravans ?

Het maximaal toegestaan aantal voor de stacaravans hangt af van de capaciteit van deze caravans.

30- Hoeveel wagens zijn er toegestaan per plaats ?

Per plaats is één wagen toegestaan. Op aanvraag en naargelang de configuratie van de plaats kan een tweede wagen toegestaan worden tegen bijkomende betaling.

31- Huurborgsom ?

Op de dag van aankomst, na ontvangst van delen van in totaal € 150,00 (huur en schoonmaak).

Deze borgsommen krijgt u terug op de dag van vertrek, na controle en opmaak van de inventaris.

Wij behouden ons het recht voor om de kosten voor de eindschoonmaak in te houden, wanneer u deze niet zelf heeft uitgevoerd of wanneer de stacaravan niet in keurig nette staat is achtergelaten (€150,00).

Bij vertrek buiten de genoemde tijden voor de inventarisopmaak, zal de toestand waarin de stacaravan is achtergelaten uitsluitend door onze medewerkers worden beoordeeld, en zullen deze de borgsom inhouden wanneer dit gerechtvaardigd blijkt. Er kan geen enkel bezwaar worden gemaakt bij vroegtijdig vertrek. sleutels, dient u een borgsom te beta

TOP