Ons Team...

Laatste We zouden niets zijn zonder de mannen en vrouwen die werken het hele jaar door om uw vakantie te maken met ons onvergetelijke momenten.

Ik stel jullie voor aan mijn team:

Bij u aankomst op de Camping La Chapelle & Les Ombrages, zal een professioneel en dynamisch team u van harte verwelkomen. Wij zijn eveneens 24u/24 tot uw beschikking om u te begeleiden en te adviseren om uw verblijf in Argeles-sur-Mer zo aangenaam mogelijk te maken.

Laurence

Met haar jarenlange ervaring is Laurence een toegewijde en professionele receptioniste. Ze integreerde in ons team sinds de fusie met Camping La Chapelle en Camping Les Ombrages. 

Valérie

is onze hoofd schoonmaakster. Alles is net en verzorgd dank zij haar en haar team. Ernstig en efficiënt, Valérie is altijd daar wanneer we haar nodig hebben. Dank je wel Valérie.

Cyril

Een helpende hand nodig om uw caravan te plaatsen? Problemen op het terrein? Cyril en zijn team zullen u met de glimlach helpen.

Jean

bij mij sinds…een hele tijd, Jean is één van onze trouwste medewerkers. Ernstig en vriendelijk heeft hij altijd een zacht woordje of een glimlach voor iedereen. Bij hem is ons waterpark in goede handen.

Olivier

Hij is onze eigen Alain Bernard, maar dan zonder de tatoeages. Hij is verantwoordelijk voor het waterpark in Camping La Chapelle. Met zijn behaald diploma is hij volledig gekwalificeerd om zowel uw veiligheid en de kwaliteit van het zwemwater te garanderen. Hij is een pro van de machines. Ik kan u verzekeren dat het een fulltime baan is !

Jean-Louis

Moet ik hem voor stellen? Zonder hem is er niets te eten en niets te eten in onze bars. Hij is de Mister Cocktail van Camping La Chapelle. Vraag hem eender welke cocktail en u zult niet teleurgesteld zijn. Zijn passie in het leven is het delen van onvergetelijke momenten aan tafel!

Colette

U kent haar waarschijnlijk niet, maar ze is onze administratieve chef : human resources , boekhouding, de boekhouding en alle sociale zaken sinds lange tijd. Ze werkt op kantoor, maar u komt haar vast wel eens tegen op de camping deze.

Martine

Is Colette’s assistente en onze accountant. Als u saxofoonmuziek hoort, weet u dat Martine in de buurt is!

Rapha

Of “I Believe I Can Fly”, Mijn team zou niet hetzelfde zijn zonder onze Rapha! Ik ken hem al jaren, hij is een deel van het meubilair zoals het vaak wordt gezegd. Met zijn team is hij de nachtwaker van Camping La Chapelle. Olala, ik wil niets uit lokken maar hij staat bekend voor zijn “Paella” en hij is de rechterhand van Jean-Louis of misschien is Jean-Louis de rechterhand van Rapha… maar dat laat ik hun uitmaken.

Arnaud

onze geliefde badmeester. Gewaardeerd door iedereen, warmt jullie met zijn water gymnastiek op voor de rest van de dag. Bedankt Arnaud!

Bruno

Je komt hem deze zomer vast tegen in zijn vrachtwagen. Hij is namelijk de medewerker die de vuilniscontainers leegt op onze campings. We wensen Bruno een goed seizoen.

Stéphane

één van de laatste die zich bij ons team gevoegd heeft, is Stéphane onze chef van de BUDDHA BAR. Professioneel en altijd vrolijk. Hij zal ervoor zorgen dat fantastische avonden doorbrengt met zijn team.

Roland

samen met Rapha is hij verantwoordelijk voor de nachtdienst. Veiligheid en rust is hun streefdoel voor een geslaagde vakantie.

Anne et Catherine

onafscheidelijk en al bij ons sinds…een hele tijd! Professioneel, rustig en gastvrij zijn de woorden die hen het best omschrijven. Dank u dames!

Chris

Onze animator. Vriendelijk en altijd met de glimlach stelt hij u verschillende spelen, tornooien en karaoke voor. Altijd goedgezind en zeer bekwaam.

 
Winkel :

Carole, biedt u het hele seizoen vers brood, gebak en de beste voedingswaren aan

Service :

Een wasserette, culturele uitstapjes vanaf de camping, balspelen en tennistoernooien, georganiseerd door onze animator gedurende het hele seizoen.