IN DE OMVEGING

Aangezien Camping La Chapelle zo centraal ligt, zijn alle activiteiten en animaties die zich in de badplaats Argeles-sur-Mer afspelen op loopafstand.

Zee

In de haven worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals: duiken, boottochten, surfen en zeevissen...

Op het strand van Argelès sur Mer, je hebt de mogelijkheid om te duiken en zeilen. U kunt op het strand windsurfuitrusting huren. Maak boottochten of uitstapjes naar diepzeevissen.

WINKELS, DIENSTVERLENING EN ANDERE ACTIVITEITEN

Alles is in de buurt: restaurants, cafés, bioscoop, discotheken, casino, leuke markten en voetgangersgebieden...

Binnen een bereik van 10 kilometer vindt u ook: Lunapark (pretpark), een bowlingbaan, kano gelegenheden, mountainbike tochten, wandeltochten, waterparken en paardrijden.

Argelès-sur-mer

Een paar meter van het strand en vlakbij het Albères gebergte is Argeles-sur-Mer een ideaal startpunt voor vele wandelingen.

Collioure

De pittoreske badplaats van Collioure is een idyllische plek. De parel van onze streek en tevens een inspiratie bron voor vele kunstenaars. Een waar doolhof van schilderachtige steegjes die met elkaar verbonden zijn door trappen. Zijn charme zal je niet ontgaan!

BESTEMMING

Banyules / Port Vendres / Cerbere : Slechts 22km van Camping La Chapelle, brengt dit vissersdorpje u vlakbij de Spaanse grens.

Espagne et Costa Brava: Een bezoek aan het museum van Dalí of lekker genieten van tapas met een rode rioja wijn. Dat kan hier allemaal!

U kunt zich inschrijven voor verschillende excursies vanaf Argeles-sur-Mer naar o.a. Barcelona, Carcassonne, Andorra en verder zijn er boottochten te doen, jetski’s te huur...

Geniet volop van u vakantie, u kunt onze prachtige omgeving verkennen vanaf de Camping La Chapelle in Argeles-sur-Mer

TOP