CONTACT & TOEGANG

Contact

Camping La Chapelle
Avenue du Tech - 66700 Argelès-sur-Mer

Tél. : +33 (0)4 68 81 28 14

mail: contactlc@camping-la-chapelle.com

Bereikbaarheid ?

Bereikbaarheid van de Camping La Chapelle gelegen in het hartje van Argeles-sur-Mer
Hoe kunt u komen naar de Camping La Chapelle, 4 sterren camping in Argeles-sur-Mer

🛰️ GPS coördinaten :

N 42.553548’ E 3.044574’

🚗 Auto:

Snelweg A9 Afrit Perpignan Sud, richting Argeles-sur-Mer aanhouden. De Camping La Chapelle bevindt zich tegenover het VVV (Office du Tourisme).

🚇 En Trein :

Neem de trein tot aan Argeles-sur-Mer via Perpignan, neem vervolgens het toeristische treintje tot aan de camping (3 km).

✈️ Vliegtuig :

Vliegveld van Perpignan-Rivesaltes, neem vervolgens de trein of een taxi (25 km).

Aanvraag om informatie

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  *Verplicht veld

  De gegevens die op dit formulier worden verzameld, zullen op de computer worden verwerkt voor marketingdoeleinden van de groep Homair Vacances en worden gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag en om u te informeren over onze aanbiedingen. De groep Homair Vacances zal uw persoonsgegevens niet doorgeven aan derden zonder uw voorafgaand akkoord. In overeenstemming met de gewijzigde wet "informatica en vrijheden" van 6 januari 1978 kunt u gebruik maken van het recht van toegang en verbetering van uw gegevens door een e-mail te sturen naar: dpo@homair.com.

  Wij delen u mee dat er een lijst van verzet bestaat tegen de telefonische verkoop «Bloctel» waarop u zich hier kunt inschrijven: https://conso.bloctel.fr/

  Voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens kunt u ons beleid inzake de bescherming van uw persoonsgegevens raadplegen.

  TOP