4 Sterren Camping Argeles sur Mer

Geopend sinds 1963, behoort de 4 sterren Camping La Chapelle tot één van de eerst campings in Argeles-sur-Mer

Camping la Chapelle ligt tussen de bergen en het strand, op een prachtige groene en schaduwrijke plek. De camping bevindt zich in het hartje van Argeles-sur-Mer, op 200 meter van het zandstrand en met alle winkeltjes, markten, animatie, bars en restaurants op loopafstand.

Slideshow Presentatie Van Camping La Chapelle

Le De camping is uitzonderlijk gunstig gelegen in het centrum van Argeles-sur-Mer, met de Middellandse zee op slechts 200 meter en de winkels en restaurants op loopafstand van de camping. Camping La Chapelle verzekerd u de rust en de kalmte die u zoekt en is de ideale plek voor een geslaagde vakantie.

Camping La Chapelle is geopend van 21 april tot 29 september 2018. Het receptie team verwelkomt u elke dag van 8 uur tot 20 uur in het laagseizoen, van 8 uur tot 21 uur in het hoogseizoen en na sluitingstijd neemt de nachtreceptionist het over.

Wij accepteren honden op onze 4 sterren camping op onze kampeerplaatsen en in onze huuraccommodaties (met uitzondering van honden uit de 1ste en 2de categorie).


De gedetailleerde plattegrond van Camping La Chapelle
Vakantie in een 4 sterren camping in Argeles sur Mer !

Bereikbaarheid van de Camping La Chapelle gelegen in het hartje van Argeles-sur-Mer
Hoe kunt u komen naar de Camping La Chapelle, 4 sterren camping in Argeles-sur-Mer
plan-acces-camping-la-chapelle-argeles

Coordonnées GPS :

N 42.553548’ E 3.044574’

Auto :

Snelweg A9 Afrit Perpignan Sud, richting Argeles-sur-Mer aanhouden. De Camping La Chapelle bevindt zich tegenover het VVV (Office du Tourisme).

Trein :

Neem de trein tot aan Argeles-sur-Mer via Perpignan, neem vervolgens het toeristische treintje tot aan de camping (3 km).

Vliegtuig :

Vliegveld van Perpignan-Rivesaltes, neem vervolgens de trein of een taxi (25 km).

Om te zorgen voor de best mogelijke ontvangst van onze gasten met een lichamelijke beperking, bieden we diensten en speciale voorzieningen aan:

Al onze kampeerplaatsen voor tenten en caravans zijn toegankelijk.
Onze receptie, bar, ligweides rondom het zwembad, speeltuinen, bakkerij en toiletgebouwen zijn uitgerust met hellingen. Dit alles is toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking.
We bieden u 5 cabines aan, die zijn uitgerust met: douche, wastafel en een toilet volgens de laatste normen. De sleutel kunt u afhalen aan de receptie.
Wij hebben een rolstoel tot uw beschikking die u op verzoek kunt lenen.