Animatie En Vrije Tijd

ANIMATIE

Beleef momenten van ontspanning en competitie op onze Camping La Chapelle in Argeles-sur-Mer. Vanaf de opening tot de sluiting bieden wij u verschillende activiteiten aan:

Kinderclub (5-12 jaar): De Mini-Club verwelkomt kinderen van 5 tot 12 jaar in juli en augustus van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 02.30 tot 17.00 uur
Sport: aquagym, basketbal, fitness, voetbal, minigolf, tennis, trampoline, volleybal, waterpolo, Zumba en natuurlijk jeu-de-boulen.
Avond entertainment: Aperitief spellen, live concerten Funk, Rock en Reggae, karaoke, bingo, mini disco voor de kinderen, dansavonden.

Al deze activiteiten zitten bij de prijs van de ‘armbandjes’ inbegrepen

Fotogalerij Animatie En Vrije Tijd

 

VRIJE TIJD

Aangezien Camping La Chapelle zo centraal ligt, zijn alle activiteiten en animaties die zich in de badplaats Argeles-sur-Mer afspelen op loopafstand

Winkeltjes, restaurants, bars, tennisvelden, bioscoop, discotheken, casino, markten en veel voetgangerszones.
In de haven worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals: duiken, boottochten, surfen en zeevissen.
Binnen een bereik van 10 kilometer vindt u ook: Lunapark (pretpark), een bowlingbaan, kano gelegenheden, mountainbike tochten, wandeltochten, waterparken en paardrijden.
Collioure: De pittoreske badplaats van Collioure is een idyllische plek.
De parel van onze streek en tevens een inspiratie bron voor vele kunstenaars. Een waar doolhof van schilderachtige steegjes die met elkaar verbonden zijn door trappen. Zijn charme zal je niet ontgaan!
Argeles-sur-mer : Een paar meter van het strand en vlakbij het Albères gebergte is Argeles-sur-Mer een ideaal startpunt voor vele wandelingen.
Banyules / Port Vendres / Cerbere : Slechts 22km van Camping La Chapelle, brengt dit vissersdorpje u vlakbij de Spaanse grens.
Espagne et Costa Brava: Een bezoek aan het museum van Dalí of lekker genieten van tapas met een rode rioja wijn. Dat kan hier allemaal!
U kunt zich inschrijven voor verschillende excursies vanaf Argeles-sur-Mer naar o.a. Barcelona, Carcassonne, Andorra en verder zijn er boottochten te doen, jetski’s te huur….

Geniet volop van u vakantie, u kunt onze prachtige omgeving verkennen vanaf de Camping La Chapelle in Argeles-sur-Mer