ONZE ONDERKOMENS

Voor een droomvakantie...

De Camping La Chapelle biedt u een compleet scala aan van stacaravans in Argeles-sur-Mer.

Al onze stacaravans in Argeles-sur-Mer zijn uitgerust met een keuken en koelkast, gaskookplaat, keuken uitrusting, een koffiezetapparaat, broodrooster, een was rek, dekens, hoofdkussens en een overdekt terras. Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van een volledige inventaris in overeenstemming met het aantal personen.

Wij beschikken over vele stacaravans met twee tot drie slaapkamers. Alle stacaravans zijn voorzien van een volledige inventaris die is afgestemd op het aantal personen en die op onze website of op verzoek kan worden ingezien.

SERIE VILLA

Onze stacaravans zijn comfortabel en gezellig voor het hele gezin terwijl u toch kunt genieten van een vakantie in de buitenlucht: gebruiksvriendelijke stacaravans voor een vakantie dicht bij de natuur.

Kom kennis maken met onze verschillende modellen.

SERIE Cottage

Onze stacaravans zijn modern en hebben een prachtig design. Deze stacaravan is uitgerust met praktische voorzieningen, zoals de mogelijkheid om een babybedje in de ouderslaapkamer te plaatsen en een open leefruimte richting het terras.

SERIE Premium

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goed onderkomen voor uw vakantie op de camping, dan zijn onze Premium stacaravans de perfecte oplossing! Wij bieden u ruimtes die door onze teams speciaal zijn ontworpen en ingericht om u een uniek verblijf en perfect comfort te bieden.

Prijzen en beschikbaarheid

TOP